Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας σε ασφαλές περιβάλλον:

Στο κατάστημα μας τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και εκτελούνται ασφαλείς συναλλαγές!

Η cannabimania.gr εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων που υποβάλετε μέσω ηλεκτρονικών διαδικασιών η μη, προσωπικών η μη. Ανάλογα με την περίπτωση, ο ιστότοπος της cannabimania.gr χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για την ενίσχυση της ασφάλειας μεταβίβασης ευαίσθητων δεδομένων. Εντός της cannabimania.gr, τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα σε ελεγχόμενους διακομιστές με περιορισμένη πρόσβαση. Μάθετε περισσότερα για την κρυπτογράφηση SSL εδώ.

Ενώ καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδετε σε εμάς μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Για αυτό το λόγο σας συνιστούμε να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

Μιλώντας για ασφαλείς συναλλαγές, ορισμένοι τρόποι για να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνουν τη συχνή αλλαγή των κωδικών πρόσβασης, τη χρήση συνδυασμού γραμμάτων και αριθμών στους κωδικούς πρόσβασης, καθώς και το να διασφαλίζετε ότι χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης. Επιπλέον, προσέξτε τις «επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος» («phising»), οι οποίες επιχειρούν να κλέψουν προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και των τραπεζικών τους λογαριασμών. Οι «αλιείς κωδικών» («phishers») χρησιμοποιούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να οδηγήσουν τους καταναλωτές σε παραποιημένους ιστότοπους οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να εξαπατούν τους παραλήπτες ώστε να αποκαλύπτουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών, ονόματα χρηστών λογαριασμών, κωδικών πρόσβασης και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης.

Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η ασφάλεια των συναλλαγών σας και σας και προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αναβαθμίζοντας τα συστήματα μας.

Η cannabimania.gr ουδέποτε θα αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας να παρέχετε ή να επιβεβαιώσετε Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα. Σε περίπτωση που λάβετε τέτοιου είδους επικοινωνία, σας παρακαλούμε να την προωθήσετε άμεσα στο info@cannabimania.gr και να τη διαγράψετε άμεσα από τον υπολογιστή σας.

Απολάυστε τις αγορές σας με ασφάλεια στο cannabimania.gr